Partner
nieuws

De genomineerden van de Value-Based Health Care Prize 2017 zijn bekend!

De genomineerden van de Value-Based Health Care Prize 2017 zijn bekend!

Het is zover: de genomineerde initiatieven voor de Value-Based Health Care (VBHC) Prize 2017 zijn bekend!

De VBHC Prize erkent en beloont inspirerende zorginitiatieven met een focus op het verhogen van patiëntwaarde in termen van uitkomsten, samenwerking en kosteneffectiviteit. De winnaar van de vierde editie van de VBHC Prize wordt bekend gemaakt op 11 mei 2017.

De genomineerde initiatieven

Sinds de verschijning van het boek ‘Redefining Healthcare’ in 2006 is de Value-Based Health Care-methodologie door velen omarmd. Hierdoor is in binnen- en buitenland een breed scala aan initiatieven ontstaan die focussen op patiëntwaarde. Dit is terug te zien in de diversiteit van de aanmeldingen voor de VBHC Prize 2017.

De initiatieven richten zich op verschillende medische condities van astma tot diabetes tot acute hartzorg. Naast kleinschalige initiatieven vinden ook grootschalige institutionele transities richting VBHC plaats in Nederland. Zowel care- als cure-initiatieven passeren de revue met allen een overweldigende passie voor waardegedreven zorg.  

afbeelding2

 

Meer informatie over de genomineerde initiatieven vindt u hier

Deze prestigieuze Prize wordt op 11 mei tijdens het exclusieve VBHC Prize Event 2017 uitgereikt aan het meest inspirerende VBHC initiatief.De winnaar heeft het voorrecht de Prize te ontvangen uit handen van de grondlegger van VBHC; Harvard Prof. Michael Porter, PhD. Naast de VBHC Prize worden er ook drie VBHC Excellence Awards uitgereikt aan zorginitiatieven met een sterke focus op Patient Outcomes, Collaboration en Cost-Effectiveness.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omtrent VBHC en de VBHC Prize? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief, volg ons op Twitter en word lid van de LinkedIngroep.

 

 

 

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top