Partner
nieuws

Nieuwe orthopedische kliniek voor Haagse Regio open in Rijswijk

Nieuwe orthopedische kliniek voor Haagse Regio open in Rijswijk

Een nieuwe orthopedische kliniek voor de Haagse Regio heeft op 3 juli in Rijswijk de deuren geopend. Deze focuskliniek is gespecialiseerd in een aantal veelvoorkomende orthopedische behandelingen zoals gewricht-vervangende operaties aan schouder, heup, knie en voet.

Bergman Clinics biedt net als in haar andere focusklinieken nu ook in Rijswijk gespecialiseerde medische zorg van het hoogste niveau met persoonlijke aandacht voor de patiënt. De aangeboden zorg valt binnen het basispakket van de zorgverzekering, na doorverwijzing door een huisarts.

De ervaring van Bergman Clinics nu ook in de regio Den Haag Bergman

Clinics is al jarenlang onder meer succesvol met een gespecialiseerde kliniek voor verzekerde orthopedische zorg in Naarden. Bart Malenstein, directeur van Bergman Clinics, is blij met de start van de orthopedische kliniek in Rijswijk: “Wij kunnen alleen topzorg leveren als we de beste specialisten in huis halen. Het is geweldig dat we dat opnieuw kunnen realiseren, nu met gerenommeerde artsen uit de Haagse regio, voor de mensen in de Haagse regio. We kunnen een schat aan ervaring bieden met een voor de cliënt vertrouwd team, dat zich helemaal kan focussen op het leveren van maximale kwaliteit. Daarbij kunnen zij hun kennis en ervaring uitwisselen met onze orthopeden in Naarden – en daar profiteren al onze cliënten van”.

Het artsenteam, tot voor kort werkzaam in het Hagaziekenhuis, bestaat uit:

  • Drs. Niels Baas, gespecialiseerd in kniebehandelingen.
  • Dr. Hubert Oosterbeek, gespecialiseerd in heup- en kniebehandelingen.
  • Dr. Floor van Eijk, gespecialiseerd in schouder- en kniebehandelingen.
  • Dr. Tom Hogervorst, gespecialiseerd in heup- en kniebehandelingen.
  • Drs. Pol Huijsmans, gespecialiseerd in schouderbehandelingen.
  • Dr. Frank Faber, gespecialiseerd in voetbehandelingen.

Leidende positie: heupprothese via voorste benadering

Met deze nieuwe kliniek verdubbelt Bergman Clinics de capaciteit van haar aanbod op het gebied van orthopedische medisch zorg en verstevigt daarmee haar leidende positie als grootste keten van focusklinieken voor planbare medische zorg. Een voorbeeld daarvan is de ‘heupprothese via de voorste benadering’: Dit betreft een behandeltechniek waar vanwege de snelle hersteltijd veel vraag naar is en die door Bergman Clinics op jaarbasis meer dan duizend keer zal worden uitgevoerd.

Cliëntinformatie:

Cliënten kunnen vanaf 3 juli terecht voor een afspraak en onderzoek aan de Laan van Oversteen 20 in Rijswijk.

Vanaf half augustus starten de behandelingen en operaties op de vlakbij gelegen kliniek aan de Braillelaan 5, ook in Rijswijk.

Voor vragen of een afspraak kunnen cliënten bellen naar het centrale nummer van Bergman Clinics op 088-9000 500 of mailen naar info@bergmanclinics

Over Bergman Clinics:

Bergman Clinics is al meer dan 25 jaar een van de meest vooraanstaande ketens van zelfstandige klinieken met meer dan 23 vestigingen verspreid over heel Nederland.

De focusklinieken richten zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg, waarbij de cliënt en de aandoening centraal staan. Door de focus op veelvoorkomende behandelingen is veel kennis en expertise opgebouwd. Bergman Clinics behoort inmiddels tot de meest ervaren instellingen in Nederland voor diverse veelvoorkomende behandelingen.

De vijf categorieën waarin Bergman Clinics verzekerde en onverzekerde zorg biedt zijn: Bewegingszorg, Oogzorg, Vrouwenzorg, Inwendige Zorg en zorg voor Uiterlijk en Huid.

Bergman Clinics heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Het overgrote deel van de behandelingen is verzekerde zorg (70%), die vergoed wordt vanuit het basispakket. Jaarlijks ontvangt Bergman Clinics 80.000 cliënten. De klantwaardering van Bergman Clinics op zorgkaartnederland.nl is gemiddeld een 8,7.

www.bergmanclinics.nl

Voor persvragen:

Christiaan Boer, Commercial Director Bergman Clinics

06-51402152

C.Boer@bergmanclinics.com

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top