Partner
nieuws

Eerste hulp bij hbo

Eerste hulp bij hbo

De noodzaak voor verpleegkundigen om door te groeien met een opleiding verpleegkunde op hbo-niveau wordt steeds groter. Bij Capabel Hogeschool begrijpen we dat als geen ander.

Deze ontwikkeling om verpleegkundigen door te laten groeien, vereist voor jou als HR-professional veel extra inspanning. Capabel Hogeschool maakt het je hierbij makkelijk.

E-HBO-set én Capabel-adviseur op locatie

Maak een afspraak en we komen bij je langs met de Eerste hulp bij hbo-set. Hierin vind je handige tools om verpleegkundigen te informeren en inspireren voor een opleiding op hbo-niveau. Daarna nemen je ook werk uit handen door een Capabel-adviseur langs te laten komen die ter plekke geïnteresseerde verpleegkundigen adviseert.

Samenwerken met Capabel Hogeschool

Samen met Capabel Hogeschool kunt u voor verpleegkundigen in uw organisatie een maatwerkopleiding vormgeven. U geeft de opleidingswensen aan en wij doen de rest.

De opleiding is daardoor uitdagend, voor deelnemers zeer goed te combineren met het werk en we houden maximaal rekening met werkervaring en eerdere scholing om vrijstellingen en versnelling mogelijk te maken.

Om de juiste mix van verpleegkundigen in uw organisatie te hebben, is het noodzakelijk dat ervaring, opleidingsniveau en behaalde certificaten helder worden vastgesteld. Dat is het vertrekpunt van uw scholingsbeleid dat de verpleegkundigen voorbereidt op een duurzaam dienstverband.

Capabel Hogeschool kijkt daarom expliciet naar het profiel van uw zorginstelling en/of afdeling. In het scholingsaanbod heeft Capabel een speciaal traject ontwikkeld waarbij de gemene deler in de werkervaring van medewerkers wordt vastgesteld, waardoor de al bestaande verkorte opleiding nog korter kan worden. Zo komen we tot een uniek aanbod voor uw collega’s!

Financiering met subsidie

De hbo Bachelor-opleiding tot verpleegkundige (deeltijd) van Capabel Hogeschool kan deels gefinancierd worden met vouchers van OCW. Dat kan leiden tot een kostenreductie van maximaal 1.250 euro per 30 EC studiepunten. Dat kan dus oplopen tot 10 duizend euro bij het volgen van het volledige opleidingsprogramma.

Capabel Hogeschool:

• Eerste in sociaal en zorg;

• Erkende hbo-opleidingen door OCW en door NVAO-geaccrediteerd;

• Getuigschrift hbo Bachelor verpleegkundige (Bsc.);

• Praktijkgericht onderwijs, ingericht naar de opleidingswensen van vandaag;

• Maximale waardering van eerder behaalde diploma’s en werkervaring;

• De scholing kan landelijk of op uw locatie of (extern) op onze locatie worden verzorgd.

Maak het jezelf makkelijk! Mail naar w.jacobs@capabelhogeschool.nl of bel direct Wouter Jacobs op 030-2855 557. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top