Partner
nieuws

Betere zorg door betere processen

Betere zorg door betere processen

Applicatierationalisatie? Algemeen directeur van TSN Thuiszorg Pau Lafranca vindt het een rotwoord. De benaming is ook niet het belangrijkst – dat is de uitvoering. En daar weten Lafranca en zijn transitiemanager Pieter de Vlaam wel degelijk het fijne van.

In drie maanden tijd hervormden zij het complete ICT-landschap van hun organisatie. Van meer dan twintig verschillende leveranciers schakelden ze terug naar drie: één voor de hardware, een ander voor de software in het primaire proces en een derde voor de secundaire bedrijfsprocessen. Dat pakten ze groots aan: de zorgprocessen, bedrijfsprocessen, infrastructuur, kantoorautomatisering én applicaties werden allemaal in één keer op de schop genomen.

Inmiddels is het digitale werken standaard bij TSN. Medewerkers kunnen altijd bij de dossiers die ze nodig hebben en cliënten kunnen digitaal hun eigen dossier inzien. Bovendien worden er minder fouten gemaakt, doordat alles in één systeem wordt vastgelegd. Niemand werkt dus per ongeluk met verouderde gegevens. Terugblikkend op de succesvolle transitie, komen Lafranca en De Vlaam tot acht gouden regels. Die lees je in deze whitepaper.

Deze whitepaper is niet meer te downloaden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top