Partner
nieuws

Data, technologie en mensen met elkaar verbinden

Data, technologie en mensen met elkaar verbinden

De gezondheidszorg gaat iedere dag vooruit. Toch kunnen zelfs de meest geavanceerde zorgnetwerken beter geïntegreerd worden. Philips werkt aan geïntegreerde oplossingen die mensen, technologie en data met elkaar verbinden.

Innovatie. Transformatie. Samenwerking. Dat zijn begrippen die gezondheidsinstellingen inspireren om met ons samen te werken. Wij koppelen toonaangevende technologieën aan een aanpak die nieuwe paden mogelijk maakt in de zorgverlening. Ons streven is het leven beter te maken, met naadloze zorg die  barrières doorbreekt en complexe processen eenvoudiger maakt. Dat is wat ons drijft. Dat is Philips.

Samenwerken aan oplossingen

We zien tal van mogelijkheden om de gezondheidszorg te verbeteren. Samen, door middel van duurzame samenwerking met onze partners. De mouwen opstropen en met onze klanten samenwerken om zinvolle oplossingen te identificeren en implementeren, op maat gemaakt voor de individuele behoeften en uitdagingen van de betreffende organisatie. Samenwerken op basis van transformatie in plaats van transacties, gericht op het implementeren van belangrijke innovaties en toegespitst op patiënten en zorgverleners. Ontworpen met het doel om barrières te doorbreken, complexe processen eenvoudiger te maken en meerwaarde te genereren voor patiënten, zorgverleners en de gezondheidszorg in het algemeen. Dat noemen we naadloze zorg.

Kijk hoe we samenwerkten met het Phoenix Children’s hospital

De juiste zorg op het juiste moment op de juiste plek

Naadloze zorg wordt rondom mensen georganiseerd - zowel patiënten als zorgverleners. Vier gebieden hebben daarbij de prioriteit: het vereenvoudigen van het verzamelen en analyseren van gegevens, het verbeteren van behandelingen en resultaten ondersteunen, het bieden van een betere ervaring aan patiënten en medewerkers en zoveel mogelijk extra kosten uit het systeem schrappen.  

Meer weten

Lees hoe Philips samenwerkt met ziekenhuizen wereldwijd en in Nederland op www.philips.com/nobounds

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top