Partner
nieuws

Mediq Medeco biedt met 3M-distributie totaaloplossing voor gips

Mediq Medeco biedt met 3M-distributie totaaloplossing voor gips

Mediq Medeco is op de Nederlandse ziekenhuismarkt distributeur geworden van het gipspakket van 3M Health Care. 3M verkoopt wereldwijd het 3M™ Scotchcast gips en 3M™ Soft Cast gipspakket.

Mediq Medeco voegt deze A-merken, plus toekomstige innovaties van 3M, toe aan zijn huidige assortiment gipsproducten (Neal Cast), -instrumentarium en disposables (Van Straten Medical). Daarmee biedt Mediq Medeco een volwaardig gipspakket, dat inspeelt op de vraag naar meer keuzevrijheid en one-stop-shopping.

Ziekenhuizen kunnen gebruik blijven maken van de 3M Healthcare Academy, met onder andere workshops, online trainingen en het periodieke 3M Immobilisatiecongres. Ondersteuning vanuit 3M zal verder gewaarborgd blijven. Te denken valt hierbij aan gebruiksinstructies, uitrol naar andere afdelingen en activiteiten ter verbetering van de performance en de kostenbeheersing door het toepassen van andere technieken of nieuwe werkwijzen. 

Ronald Hoozemans, algemeen directeur Mediq Medeco, is verheugd over de samenwerking met 3M. "Die geeft ons de kans om een volwaardig productpakket voor de gipskamer te bieden met juiste oplossingen voor de gebruiker. Wij zijn trots op het vertrouwen dat 3M in ons stelt om in deze meerjarige afspraak samen te kunnen optrekken en de zorg beter te kunnen maken".

3M, bij monde van algemeen directeur Benelux Marina Fernhout-Mollemans, zegt hierover: "Mediq Medeco heeft een goede positie in de gipskamers in Nederland en het 3M merk is bij hun in goede handen. 3M zal nadrukkelijk betrokken blijven in het bieden van productinnovaties en oplossingen voor de gebruiker. We laten de klant niet los."

Wilt u meer weten? Op MedBIS vindt u het volledige 3M-gipspakket.

https://www.medbis.nl/html/catalog/search?q=3m

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top