Partner
nieuws

Powered by

bbn adviseurs ondertekent Green Deal 'Duurzame zorg'

bbn adviseurs ondertekent Green Deal 'Duurzame zorg'

Op 15 mei 2019 ondertekende Berenike van Lohuizen, directeur van bbn adviseurs, de Green Deal 'Duurzame zorg, voor een gezonde toekomst'.

Verduurzaming in de zorgsector kan en moet sneller. Om dit te realiseren sluit bbn adviseurs zich aan bij de provincie brede aanpak, gericht op alle Utrechtse gemeenten en grote zorginstellingen. bbn adviseurs helpt zorgorganisaties bij het realiseren van hun ambities voor CO2 reductie, voor circulair bouwen en voor het verduurzamen van vastgoed.

Slim verduurzamen van zorgvastgoed

Iedere organisatie die wil verduurzamen, merkt dat een lange adem nodig is. Het duurzaam maken van een vastgoedportefeuille kost minimaal tien jaar. En in tien jaar kan er veel veranderen. De duurzaamheidseisen kunnen wijzigen. De techniek ontwikkelt zich voort. En een deel van de gebouwen die nu hard nodig zijn, blijken over tien jaar misschien wel overbodig. Investeren in die gebouwen is zonde. Om elke euro zo goed mogelijk te besteden, gaat het erom de juiste keuzes te maken.

In de afgelopen jaren heeft bbn adviseurs ervaring opgedaan met het zo slim mogelijk inzetten van het beschikbare geld voor het verduurzamen van vastgoed. In feite zijn er vijftien maatregelen die kunnen bijdragen aan een duurzamer gebouw. Onder te verdelen naar gebouwschil, opwekkingsinstallaties en afgifte-installaties. De duurzaamheidsspecialisten en kostendeskundigen van bbn kunnen samen met u bepalen welke maatregelen mogelijk zijn, wat ze kosten, welke besparing ze opleveren en welke volgorde van uitvoeren het beste past bij uw situatie en gebouw.

Producten en technieken op het gebied van duurzaamheid ontwikkelen razendsnel. Wat vandaag nog niet kan of te duur is, kan over een paar jaar de gewoonste zaak van de wereld zijn. Bij bbn volgen we deze ontwikkelingen op de voet. Onze kennis delen we graag met u. In onze whitepaper 'Slim verduurzamen van zorgvastgoed' kunt u meer lezen over onze aanpak.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Maarten Visser: 06 - 22 40 42 43 / m.visser@bbn.nl of met René Middelkoop: 06 -53 77 84 61 / rjm.middelkoop@bbn.nl.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top