BAS Consultancy

BAS Consultancy levert kennis en capaciteit op het gebied van Business Control, Audit en Security & Compliance. In de afgelopen 20 jaar hebben we veel interim opdrachten vervuld binnen de medisch specialistische zorg, de VVT, de gehandicaptenzorg, de GGZ en de jeugdzorg. Naast de consultants die bij ons in vaste dienst zijn, werken we samen met zzp’ers. Allen kennisrijke, flexibele en technologisch onderlegde zorgspecialisten, die voorop lopen in een snel veranderende markt.

Business Control, Audit en Security & Compliance

BAS Consultancy biedt oplossingen die effectief bijdragen aan het behalen van uw organisatiedoelen. Zo zetten we onze consultants in als Business Controllers die enerzijds het management en de zorgprofessionals adviseren en anderzijds de begroting en complexe business cases opstellen. Zij kennen de zorgsector goed en weten hierdoor welke (niet-)financiële data relevant is voor het opstellen van betrouwbare managementinformatie. Financial Controllers met een sterke boekhoudkundige basis kunnen u helpen met het opstellen van de meest complexe jaarrekeningen. In het kader van Horizontaal Toezicht ondersteunen onze consultants u op een verbindende manier met het auditen en optimaliseren van de AO/IC.

Daarnaast helpen we u graag met:

- Begeleiding bij de transitie van financial control naar business control;
- de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving die van invloed is op de financieringsstromen;
- financieel advies en ondersteuning bij fusietrajecten (bijvoorbeeld bij de herinrichting van de financiële administratie op het gebied van processen, systemen én bemensing);
- sustainability reporting op basis van de GRI en SASB richtlijnen;
- het opstellen of vereenvoudigen van een financieel rekenmodel;
- subsidie, vastgoed, kostprijs en treasury gerelateerde werkzaamheden en analyses;
- het leveren van IT Security & Compliance specialisten voor bijvoorbeeld AVG implementatietrajecten.

Bezoek onze website  voor een uitgebreider overzicht van onze diensten.

We maken ons hard voor goed onderwijs wereldwijd

Al sinds onze oprichting in 1998 zijn we bezig met de wereld om ons heen. We dragen bij aan diverse goede doelen en investeren jaarlijks een deel van onze winst in wereldverbeterende bedrijven. Dat doen we niet rechtstreeks, maar via een aan BAS Consultancy gelieerde investeringsmaatschappij: People Planet Profit. Zo dragen we actief bij aan de Sustainable Development Goals (SDG’s), waarbij we de nadruk leggen op SDG4: kwaliteitsonderwijs wereldwijd.


Wilt u kennismaken met onze consultants of bent u toe aan een nieuwe carrierestap? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact opdrachtgevers

Judith Verlinden | Accountmanager
+31 6 249 67 381
judith.verlinden@basconsultancy.nl

Contact kandidaten

Francis Meskers | Talent Acquisition Specialist
+31 6 200 00 029
recruitment@basconsultancy.nl