IVVD

IVVD (Instituut Voor Vastgoed & Duurzaamheid) biedt een kwalitatief hoogwaardig kennisplatform voor de vastgoedbranche met duurzame, oplossingsgerichte producten en diensten.

IVVD is ook een innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers in de vastgoedbranche. U en uw organisatie blijven hiermee voorop lopen in de markt. Actualiteit, inhoudelijke kwaliteit en focus op de praktijk zijn voor ons randvoorwaarden. IVVD werkt alleen met vooraanstaande praktijkprofessionals.

IVVD levert een kwalitatieve bijdrage aan de ontwikkeling van de vastgoedbranche en het professionaliseren van organisaties en medewerkers door het vergroten van kennis, vaardigheden en houding. IVVD staat voor volledig integratie van duurzaamheid in de dagelijkse uitoefening van het vastgoedvak.

Kernwaarden

* Innovatief : interactief en uitdagende kennisoverdracht door gebruik te maken van creatieve, moderne concepten en altijd inspelend op actualiteit en marktontwikkelingen;

* Persoonlijk : een toegankelijke, laagdrempelige dienstverlening en een optimale bereikbaarheid;
* Kwaliteit : de producten en diensten kenmerken zich door maatwerk, goede prijs/kwaliteit verhouding en een optimale aansluiting bij de dagelijkse praktijk.