Aethon

Aethon: hoogopgeleide flexibele schil voor zorginstellingen

Wie net als Aethon al jaren in de zorg actief is, realiseert zich dat in de zorg verandering de enige constante is. Verandering van wetgeving, financiering, zorgvraag, consumentengedrag en maatschappelijke opvattingen over kosten en opbrengsten; het zijn de ingrediënten die er voor zorgen dat zorgaanbieders zich continu dienen aan te passen. De veranderingen en daaruit voortvloeiende strategische keuzes leiden er samen met een relatief hoog ziekteverzuimpercentage ook toe dat instellingen in zowel de care als de cure (moeten) gaan werken met een minimale bezetting.

Aethon helpt zorginstellingen die werken met een bezetting waar (gepland of ongepland) geen mogelijkheid meer is om fluctuaties in zorgvraag op te vangen. Meer dan 50 zorginstellingen vullen dagelijks hun vaste teams aan met flexibel inzetbare medewerkers. In de care doen we dat met bekwame en bevoegde medewerkers vanaf niveau 3 en in de cure werken we met medische studententeams die naast de patiëntgebonden ondersteuning ook op bijvoorbeeld EPD en ZIS-trajecten worden ingezet.

Snel een eenvoudig capaciteit aanvragen

Op de zogenaamde ‘piek- en ziekmomenten’ wilt u snel kunnen beschikken over extra capaciteit. Juist daar ligt onze kracht. Aethon is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en garandeert de levering van de juiste mensen binnen 2 uur. Onze medewerkers zijn niet alleen beschikbaar op regelmatige tijden, maar zeker ook in de avonden, weekenden en vakantieperioden. Naast structurele inzet zijn onze medewerkers ook ad hoc en per uur oproepbaar. Dit biedt een kwalitatief hoogstaande en zeer flexibele oplossing voor de opvang van opschaling bij ziekte, vakantie, zwangerschapsverlof en drukke perioden.

Meer informatie?

Aethon is zeer nauw betrokken bij de werkdruk en personele ontwikkelingen in de zorgsector en bruist van de ideeën om zorgafdelingen en zorgteams flexibeler te maken. Wil u geheel vrijblijvend kennismaken met een van onze relatiebeheerders? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens:

Aethon
Braillelaan 9
2289 CL Rijswijk
088 035 1500

Bezoek ook eens op onze website, www.aethon.nl en lees de verhalen van onze huidige opdrachtgevers en onze bevlogen medewerkers.