Facilicom Services Group

Zowel de langdurige zorg als de curatieve zorg zijn bijna dagelijks aan veranderingen onderhevig. Veranderingen die van iedereen binnen de sector, van bestuurder tot voedingsassistente, wendbaarheid en aanpassingsvermogen vragen. In die turbulente omgeving werken zorgprofessionals en serviceprofessionals samen om het beste voor patiënten, bewoners en gasten te doen.

Ook van de partners waarmee zorginstellingen samenwerken wordt dezelfde wendbaarheid en aanpassingsvermogen gevraagd. Facilicom Services Group is al meer dan 50 jaar een trots familiebedrijf, actief op het gebied van facilitaire dienstverlening. Onze meer dan 30.000 collega’s voelen zich sterk verbonden met de organisatie waar zij dagelijks schoonmaken, het onderhoud aan de installaties verzorgen, gezond en lekker eten bereiden, verantwoordelijk zijn voor de personenalarmering dan wel bijdragen aan een veilige werk- en leefomgeving.

Daarnaast zijn wij met onze zusterorganisatie Incluzio actief binnen het sociaal domein en organiseren wij zorg, welzijn en dienstverlening op wijkniveau.

In toenemende mate vertrouwen zorginstellingen de gehele of gedeeltelijke aansturing van het facilitaire bedrijf aan Facilicom Solutions toe. Dat is voor beide partijen een traject dat vraagt om een goede voorbereiding, heldere afspraken en grote zorgvuldigheid richting medewerkers.
Wij gaan graag met u in gesprek. Om te luisteren naar uw ambities en om samen te bekijken op welke onderdelen, maar ook op welk moment, wij kunnen bijdragen aan uw ambities. Altijd naast elkaar, ‘samen aan de tekentafel’.
Marc van Hagen en zijn team staan u graag te woord