NEXUS Nederland

NEXUS Nederland is een toonaangevende solution provider die een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg in ons land. NEXUS ziet het als haar plicht om ziekenhuizen en GGZ-instellingen te helpen om zich te focussen op hun kerntaak: het bieden van de best mogelijke zorg voor de best mogelijke prijs. Dat doen we met specialistische kennis, gericht advies en vernieuwende IT-oplossingen die we zelf ontwikkelen, verkopen, implementeren en onderhouden.

NEXUS Nederland gelooft in daadwerkelijk samenwerken. NEXUS volgt ontwikkelingen in de zorg én in de IT op de voet en dragen van daaruit oplossingen aan die slim inspelen op nieuwe uitdagingen. Daarbij staat niet de IT, maar de behoefte van de klant centraal.

De zorg vindt in ons een gepassioneerde, betrokken en gedreven partner. Open, transparant en betrouwbaar. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Resultaatgericht, altijd alert op het creëren en benutten van kansen. Voor onszelf, voor de zorg, voor de patiënt.