AAG

AAG, hét advies- en shared service center voor zorg en welzijn

Als zorgorganisatie ligt uw focus op het verlenen van zorg. Dat is uw expertise. Maar zoals u weet komt er heel wat meer kijken bij het runnen van een zorgorganisatie. Vertrouw daarom ook op de expertise van AAG, hét advies- en AAG partnershared service center voor zorg en welzijn. Wij zorgen voor een optimale bedrijfsvoering met de beste oplossingen in HR, finance, BI, vastgoed en facilitair. In de markt staan wij dan ook bekend als het bureau dat weet waar het over gaat.

Maatwerk

Geen organisatie is hetzelfde. Daarom is onze dienstverlening altijd maatwerk. Of u nu tijdelijke ondersteuning nodig heeft van een van onze professionals of uw complete administratie aan ons wilt uitbesteden: wij zorgen ervoor dat onze oplossingen altijd afgestemd zijn op uw situatie.

Onze professionals ondersteunen zorgorganisaties op het gebied van:

•          Payroll & HRM Services

•          Financial Services

•          Informatiemanagement

•          Vastgoed

•          Facilitair

Daarnaast bieden wij organisaties diverse tools die de efficiency bevorderen en hebben onze klanten de mogelijkheid om diverse softwarepakketten “as a service” af te nemen. Dankzij de kennis en expertise van onze professionals kunnen zorgorganisaties zich volledig richten op hun core business: het verlenen van kwalitatief goede zorg.

Opleidingen en workshops

Wij delen graag onze kennis. Dit doen we door middel van (incompany) opleidingen en trainingen. Naast verschillende opleidingen geven onze professionals ook regelmatig workshops en demonstraties om u op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen in de branche, uw geheugen op te frissen of om handige tips te delen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Kunt u tijdelijk ondersteuning gebruiken? Wilt u uw financiële of personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Of wilt u advies over vastgoed, facilitaire processen of business intelligence? Wij gaan graag met u in gesprek. We bespreken vrijblijvend uw vraagstukken en gaan op zoek naar een passende oplossing.