VvAA

Ledenorganisatie en dienstverlener VvAA opereert in het hart van de gezondheidszorg in dienst van ruim 120.000 medici, paramedici, (para)medisch studenten en zorginstellingen. Sinds haar oprichting in 1924, is VvAA uitgegroeid tot een partner voor alle zorgprofessionals tijdens hun hele levensloop.

VvAA is netwerkpartner, ledencollectief, verzekeraar, adviseur en financieel dienstverlener. Zo kunnen leden bij VvAA terecht voor zorgspecifieke verzekeringen, financiële diensten, belastingadvies en accountancy en juridisch advies. VvAA biedt begeleiding bij praktijkfinanciering, vestigingsbegeleiding, opleidingen, carrièrebegeleiding, (team)coaching, reizen, het platform voor zorgvernieuwers Mobile Doctors - en het magazine ‘Arts en Auto’. Daarnaast faciliteert VvAA discussies over belangrijke thema’s in de zorg. Denk aan bezieling, regeldruk en de rol van de zorgverzekeraar.

Kortom: VvAA biedt alles wat de drukbezette zorgprofessional buiten de spreek- en behandelkamerkamer nodig heeft om financieel en professioneel gezond te werken en te leven. Zo kan hij zich concentreren op de zorg voor - en de relatie met - patiënten.

 VvAA is gevestigd in Utrecht en heeft regiokantoren door het hele land.