RAM Infotechnology

Met hart en ziel, sterk in ICT

Bij RAM infotechnology zijn we ervan overtuigd dat de groei van ICT in alle onderdelen van complexe organisaties vraagt om zorgvuldigheid en samenwerking. Door het nemen van verantwoordelijkheid voor de ICT van organisaties zorgen we dat de betrouwbaarheid op een optimaal niveau komt waarbij er balans is tussen afhankelijkheid, vernieuwing en veiligheid.

Bedrijfsprofiel 

RAM infotechnology is een betrokken en betrouwbare ICT partner voor organisaties welke behoefte hebben aan een hoogwaardige digitale werkomgeving. Samen met 135 collega’s verzorgen we de ICT voor o.a. zorg- en overheidsinstellingen en voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Met een modern datacentrum in Utrecht bieden we een uitstekende uitvalsbasis om veilig en flexibel in de Cloud te werken. Het bedrijf is gespecialiseerd in hosting van missie-kritische applicaties waar datasecurity een grote rol speelt – denk aan SaaS-oplossingen voor zorgorganisaties of Payment Card Industry (PCI-DSS) gecertificeerde diensten. RAM Infotechnology beschouwt domeinkennis van klantprocessen als voorwaarde voor vertrouwen wat aan de basis staat van een goede samenwerking.

We hebben een digitale werkplek-oplossing ontwikkeld op basis van ervaring, behoefte en toekomstverwachting, eCumulus. Met eCumulus komt ICT veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid binnen handbereik zonder een eigen interne complexe ICT organisatie. Wij zien graag dat binnen organisaties het ICT beheer verschuift naar een regierol.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niels van Peer, tel: 030 – 2 390 390.