Zorgenoten

Zorgenoten is een innovatieve samenwerking van Eneco en Dura Vermeer. Deze twee partners leveren samen gegarandeerde prestaties op het gebied van energiebesparing, onderhoudskosten, bouwkosten, kwaliteit en comfort. U heeft hierbij één aanspreekpunt, zodat u de focus op uw kerntaak kunt houden. Samen naar zorgvastgoed van morgen.

Ieder mens verdient goede zorg in een prettige en gezonde leefomgeving. Wij geloven dat slimme, gezonde en duurzame gebouwen in grote mate bijdragen aan het kunnen verlenen van de beste zorg. Maar veel zorgvastgoed is er nog niet echt klaar voor. Daar willen we samen met u aan werken. U kunt bij ons terecht voor duurzame oplossingen op basis van maatwerk, waarbij de balans tussen kwaliteit, opbrengsten en kosten centraal staat. Stap 1 hierin is inzicht krijgen in energieverbruik, comfort en de manier waarop u onderhoud pleegt. Zonder grote aanpassingen aan uw gebouw kunnen we al veel verbeteren. Dankzij innovatieve alternatieven bij vervanging en renovatie kunt u rekenen op kwaliteit, besparingen én kostenzekerheid. We nemen namelijk graag onze verantwoordelijkheid voor alles wat we ontwerpen, realiseren en beheren. En we staan volledig garant voor de prestaties die we met u afspreken.

Gebouwen zijn niet alleen heel bepalend voor de kwaliteit van deze leefomgeving en dus de zorg, maar ook verantwoordelijk voor 40% van het energieverbruik. Toch komt energiebesparing in bestaand zorgvastgoed nauwelijks van de grond. Verder is het onderhoud vaak onderbelicht, kennen veel panden een slecht binnenklimaat en voldoen de meeste locaties functioneel niet meer. Wij denken dat dit beter kan. Uw zorgvastgoed kan u veel zorgen baren. Misschien herkent u ook de volgende punten wel:

  • u heeft te maken met beperkt inzicht of hoge exploitatielasten;
  • u wilt voldoen aan de laatste wet- en regelgeving, zoals de EED en het activiteitenbesluit;
  • u heeft verouderd vastgoed met een slechte uitstraling;
  • uw installaties zijn aan vervanging toe en u wilt verduurzamen;
  • u gaat nieuwbouw realiseren of bestaand vastgoed renoveren of transformeren;
  • u krijgt klachten van bewoners en medewerkers over het binnenklimaat.

Bekijk onze oplossingen GRIP, SLIM, WARM en FIT op www.zorgenoten.nl om te zien hoe we u hiermee concreet kunnen helpen!