Adimon B.V.

Samen ondernemen, succesvol van plannen naar realisatie in tijden van verandering

Adimon heeft haar sporen verdiend in projecten die een positieve impact hebben op het bestaan van organisaties. Wij geloven dat mensen altijd het uitgangspunt moeten zijn bij iedere verandering. Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden. Wij voeren daarom alleen plannen uit, die de uitvoering ondersteunen. Daarin willen wij de beste zijn, samen met mensen in organisaties.

Adimon is de strategische partner bij organisatie veranderingen. Wij bieden oplossingen, om onder andere meer tijd te organiseren voor de cliënt/ patiënt, minder te rennen en adhoc te werken én meer te plannen en vooruit te kijken, de koers te bepalen en te vertalen in de praktijk van cliënt/ patiënt tot directie/ bestuur, diverse veranderopgave en projecten te stroomlijnen en te begeleiden op het niveau van teams, management en directie/ bestuur.

Adimon is sinds 2002 actief in de sectoren zorg, het sociale domein en de industrie. Wij zijn een familiebedrijf en daar zijn we trots op. Onze kernwaarden zijn sterk verankerd in ons doen en laten, en daarmee in onze consultants. Wij zijn open, wij zijn samen en wij zijn positief.

Onze waarden en historie

Al vanaf de oprichting van Adimon spelen de familiewaarden, zoals wij ze noemen, een cruciale rol en geven we hiermee betekenis aan ons werk. Wij hebben ze niet bedacht, maar ze zijn ontstaan en gegroeid. Nu zijn deze waarden onlosmakelijk met ons verbonden;
• We staan naast je
• Wij tonen interesse
• We activeren
• We brengen kleur

Because we care

Wij luisteren naar de uitdagingen van mensen in organisaties. We willen met onze kennis en kunde samen verbeteringen realiseren. Adviseren, implementeren en ondersteunen doen wij zonder opgeheven vinger, we werken met respect voor wat er is, maar geloven vanuit de kracht van mensen en met nieuwe inzichten daadwerkelijk een verschil te kunnen maken. Het is dan ook logisch dat de gedachte ‘Because we care’ ons op het lijf geschreven is, het verwoordt exact waarvoor we staan.