Finalist

Finalist verbindt. Finalist verbindt mensen en organisaties, mensen binnen organisaties en organisaties met belangengroepen. Voor een optimale verbinding betrekt Finalist de eindgebruikers in het hele software creatieproces, is Finalist onafhankelijk in technologiekeuzes en omarmt het de open standaard als geen ander. De 140 hoogopgeleide collega’s in Nederland werken vanuit Rotterdam, Maarssen, Eindhoven en Amsterdam en op locatie met passie aan doordachte en gebruikersvriendelijke websites, maatwerk applicaties en integratie-oplossingen.

Diensten en oplossingen

Finalist biedt een breed pakket aan diensten en oplossingen, speciaal ontwikkeld en samengesteld voor organisaties en instellingen in de zorg en het onderwijs. Vanuit de ruime ervaring in deze sectoren kan Finalist deze organisaties en instellingen in de volle breedte ondersteunen. Bijvoorbeeld met een community waar artsen en patiënten samenkomen, een single sign on portaal voor studenten en medewerkers of het beheersbaar maken van een grote hoeveelheid data. Ook helpt Finalist organisaties en instellingen verder met een nieuwe (mobiele) website, app, intranet, narrowcasting en maatwerk software. Dringend op zoek naar een ervaren IT-professional of het beheer of onderhoud uitbesteden? Ook dan lost Finalist het graag op.

Wij verbinden / zorg

Elektronische patiëntendossiers, zorgrobotica, tablets aan het bed, e-health, portalen voor patiënten, cliënten en familie, zorg op stand; er gebeurt veel in de zorg op ICT-gebied. En dat vraagt om nieuwe inzichten en oplossingen die deze ICT-ontwikkelingen mogelijk maken. Vanuit de ruime ervaring in de zorg heeft Finalist een aantal ICT-oplossingen bedacht en ontwikkeld, specifiek voor de zorg. Oplossingen op het gebied van corporate communicatie, zoals corporate websites, campagnesites en portalen. Oplossingen die ketencommunicatie mogelijk maken, die artsen en patiënten met elkaar verbinden en aansluiten op de ‘nieuwe’ zorgbehoefte van patiënten. En oplossingen die een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg.

Wij verbinden / onderwijs

De rol van ICT in het onderwijs wordt steeds groter. Onderwijs op maat, smartboards, e-learning, toegankelijke educatieve content, communicatie naar studenten, docenten en medewerkers, tablets in de klas; ICT is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Dan is het goed om te weten of de huidige ICT-omgeving nog voldoet en mee kan met de snelle ICT-ontwikkelingen. Finalist heeft ruime ervaring in het onderwijs en op basis daarvan een aantal specifieke ICT-oplossingen bedacht en ontwikkeld. Oplossingen die studenten en docenten met elkaar verbinden, ICT toekomstbestendig maakt en een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs.

De beste oplossing om artsen en patiënten met elkaar te verbinden? Een platform die studenten en docenten verbindt? De specialisten van Finalist denken graag mee. Samen kijken zij welke diensten en oplossingen het meest geschikt zijn. Vragen of vrijblijvend kennismaken? Bel: 088 217 08 00, mail: service@finalist.nl of kijk op www.finalist.nl.