Brightingale

Helder en persoonlijk

Bent u gemiddeld? Patiënten ook niet.

Professionals zijn goed in staat om patiënten betrouwbare informatie te geven over beschikbare behandelingen. Informatie geven over de directe impact van behandelingen voor een individu is echter lastiger. Iedere patiënt is uniek en wil weten wat de verwachtingen zijn in de persoonlijke situatie.


Bovendien groeien de beschikbare hoeveelheid informatie en de medische wetenschap snel. Patiënten en zorgprofessionals hebben steeds meer keuzemogelijkheden. Hoe zorgt u dat u over de juiste informatie beschikt? Hoe kunt u gezamenlijk de best passende behandelkeuze maken?

Brightingale versterkt de kennis van professional en patiënt en sterkt hen in het maken van zorgkeuzes. Zo weten zorgprofessionals nog beter welke behandeling in welke situatie het beste past. Want een behandeling die voor de ene patiënt goed werkt, kan voor een ander misschien minder goed werken of zelfs onwenselijk zijn.

Brightingale biedt medische beslisondersteuning aan zorgprofessionals
Het verhelderen van zorgkeuzes doen wij door middel van medische beslisondersteuning. Wij geloven dat medische beslisondersteuning

> Helpt in het bijhouden en toepasbaar maken van de nieuwste inzichten voor de dagelijkse medische praktijk.

> De patiënt en behandelaar helpt bij het afstemmen van behandelkeuzes.

> Bijdraagt aan de inzet van effectieve behandelingen

> Zorg persoonlijker maakt.

Want iedere patiënt is uniek en elke situatie is anders.

 

brightingale-logo-groot

brightingale.com

Leeuwenbrug 115 | 7411 TH Deventer | T +31 88 570 00 71 | E hello@brightingale.com