MondZorgPlus

Samen in de tuin GEBIT BEWERKT.JPG

MondZorgPlus biedt professionele mondzorg aan ouderen in zorgcentra en aan mensen met een verstandelijke beperking, wonend in begeleid wonen locaties. Dat doen we in hun eigen, vertrouwde omgeving. U kunt ons in zorginstellingen in heel Nederland tegenkomen.

MondZorgPlus ziet het als missie om goede en professionele mondzorg in te bedden in de dagelijkse verzorging van kwetsbare mensen. Een gezonde mond draagt namelijk positief bij aan de algehele gezondheid én aan welzijn en levensgeluk.

Alle tijd en een vertrouwd gezicht

In onze dienstverlening staat een persoonlijke benadering voorop. We nemen alle tijd voor een consult en stellen de cliënt gerust als dat nodig is. Lukt het vandaag niet, dan stellen we het consult uit, zo is ons uitgangspunt. Tijd en rust zijn belangrijk, evenals een vertrouwd gezicht. Daarom werkt MondZorgPlus met een vast team dat veel ervaring heeft met de zorg voor de kwetsbare mens. Zodat de cliënt altijd door dezelfde tandarts, preventie-assistente en/of mondhygiënisten wordt behandeld.

'MondZorgPlus biedt zorg op maat, passend bij onze doelgroep.'
De Merwelanden, Dordrecht

Persoonlijk behandelplan

MondZorgPlus stelt voor iedere cliënt een passend mondzorg- en behandelplan op. Dat doen we in nauw overleg met verzorgenden, artsen en eventueel ook met de familie. Bij de zorg voor de mond en het gebit van met name de kwetsbare ouderen gaat onze aandacht primair uit naar preventie, hygiëne en verzorging, niet zozeer naar belastende tandheelkundige behandelingen. Van cure naar care, noemen wij dat.

MondZorgPlus ontzorgt uw organisatie

MondZorgPlus ontlast de zorgorganisatie volledig. We plannen de afspraken in en informeren daarover eventueel de familie. We informeren de verzorgenden op pro-actieve wijze over het verloop van het consult en doen verslag voor het zorgdossier. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de praktijkbegeleiding van verzorgenden. Samen bereiken we immers meer.

'MondZorgPlus doet écht wat wordt beloofd.'
Woonzorggroep Samen, Schagen 

Wilt u werk maken van goede mondzorg? Neem voor een vrijblijvende kennismaking met MondZorgPlus contact op met Corné de Bruijn, tandarts-geriatrie, via cdebruijn@mondzorgplus.nl of 088 - 936 63 00.

Corne de Bruijn

MondZorgPlus
Hoofdkantoor: Zalmweg 1B, 4941 VX Raamsdonksveer
T: 088 - 936 63 00
E: info@mondzorgplus.nl
www.mondzorgplus.nl