Roche

Nu aan het werk voor de patiënt van morgen

Toegankelijke medische innovaties voor iedereen. Dat is ons doel. We streven elke dag naar de beste medische oplossingen, om zo de levens van patiënten te verbeteren. Voor nu én voor de toekomst. We ontwikkelen medische innovaties met wetenschappelijke precisie. Dag in, dag uit. Voor iedereen.

Wij zijn trots op wie we zijn, op wat we doen. En op hoe we het doen. We werken als één team, functieoverschrijdend, bedrijfsbreed en met een open vizier naar de wereld.

Zo werken we vandaag aan een betere toekomst.

Wij zijn Roche.

De leider in personalised healthcare

Roche was een van de eerste bedrijven die zich inzetten voor een steeds specifiekere en gerichte behandeling van patiënten. Op basis van betere diagnostiek stellen we artsen in staat een scherpere diagnose te stellen. En daardoor de juiste behandeling op het juiste moment aan de juiste patiënt te geven. Een belangrijke stap in de verbetering van de gezondheidszorg. Door bundeling van de krachten op het gebied van zowel diagnostiek als geneesmiddelen, zijn wij beter in staat dan welk bedrijf dan ook om personalised healthcare tot realiteit te maken. Twee derde van onze onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten naar nieuwe geneesmiddelen wordt ontwikkeld met bijbehorende diagnostiek.