Skipr HIMSS highlights

himss highlights_265Hoe krijgen zorgaanbieders de juiste informatie op de juiste tijd bij de juiste persoon? Dat was één van de centrale vragen tijdens de recente HIMSS die van 22 tot en met 27 februari in Orlando werd gehouden.
Met 38 duizend bezoekers, 1200 exposanten en honderden lezingen aan antwoorden geen gebrek. Uit de veelheid van indrukken en wetenswaardigheden selecteerde Skipr tijdens de Skipr HIMSS highlights de meest relevante hoogtepunten.

Deze bijeenkomst heeft inmiddels plaatsgevonden.
Bent u bij de Skipr HIMSS highlights aanwezig geweest en wilt u de presentaties downloaden? Klik dan hier en log in met het wachtwoord dat u in uw e-mail hebt ontvangen.

 button-oranje-download

 

---

Hoofdredacteur van Skipr Ruud Koolen en redacteur Philip van de Poel zullen terugblikken en de belangrijkste HIMSS-wederwaardigheden naar de Nederlandse context vertalen. Daarbij valt te denken aan thema's als interoperabiliteit, informatieveiligheid en m-health.   

Ook geven onder anderen Freek Korver, voorzitter raad van bestuur van ziekenhuis De Tjongerschans, en Gert Jan Dijkmans van Gunst, directeur en adviseur bij SQwin, hun visie op de besproken technologische ontwikkelingen. Na afloop is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.

Skipr HIMSS Highlights

Datum    04 april 2014
Locatie    Het Spoor 2, Houten
Tijd    16.00 - 19.00 uur
Kosten    95,- excl. btw