Skipr99 event 2010

Hebt u altijd al een kijkje willen nemen in het voorportaal van de macht? Kom dan naar het exclusieve Skipr 99-event. Op woensdag 15 december 2010 komen de belangrijkste beïnvloeders in de Nederlandse gezondheidszorg bijeen in ‘s-Hertogenbosch. U mag als smaakmaker in de zorg natuurlijk niet ontbreken.

Een voorproef van de live talkshow in de Orangerie:

Een gesprek met auteur Willem Wansink en enkele geïnterviewde zorgbeslissers naar aanleiding van het nieuwe Skipr-boek 'De verborgen elite'. Twintig gesprekken met dienende bestuurders'. Met name over Wansinks prikkelende beschouwing over het leiderschap van een geïnspireerde generatie. 

Zorg2.0 ambassadeur Lucien Engelen

Met Zorg2.0 ambassadeur Lucien Engelen blikken we vooruit: hoe kan de toekomstige zorg er uit zien? En wat heeft hij beslissers te bieden met zijn opmerkelijke initiatief TedXMaastricht? Samen met Skipr nodigt hij beslissers uit om op video te pitchen voor een plek op het podium. 

De Skipr 99

De Skipr 99, de lijst van invloedrijkste bestuurders en toezichthouders in de zorg, vertoont in 2011 tientallen mutaties. Vanwege ontslag, pensioen of vertrek uit de zorg. Of juist omdat Skipr 99'ers de rangen der beïnvloeders zijn ontstegen om toe te treden tot de formele macht. Zo is Frans Weekers (VVD), vorig jaar als toezichthouder van het Weerter St. Jans Gasthuis nog op de longlist, nu staatssecretaris van Financiën. Voormalig CVZ-bestuurder Hans Hillen is de nieuwe minister van Defensie. Melanie Schultz van Haegen (VVD-positie 24 in 2009) was directeur zorg bij Achmea en is nu minister van Infrastructuur, Milieu en Ruimtelijke Ordening. En de hoogste bestuurlijke functie in de zorg is toegevallen aan voormalig Skipr-blogger Edith Schippers (VVD).  Wellicht een vingerwijzing dat het geen kwaad kan om op uitnodiging van Skipr te verzamelen?

Inspirerende muziek

Inspirerende muziek uit onverwachte doch onverdachte hoek: collega-zorgbestuurders putten tijdens live optredens uit tot de verbeelding sprekende klassieken.

Aanmelden voor het Skipr99 event

Het belooft wederom een inhoudelijk boeiend spektakel te worden, zoals u van ons gewend bent. Skipr, zorg dat u erbij bent. Laat u inspireren door collega's uit bestuur en toezicht.
Graag tot woensdag 15 december in de Orangerie in ‘s-Hertogenbosch!
Naar het aanmeldingsformulier Skipr 99-event

Programma

14.30 - 15.30 uur   Ontvangst met koffie- en theespecialiteiten en zoete delicatessen
15.30 - 17.00 uur   Aanvang live talkshow o.l.v. Ruud Koolen en bekendmaking Skipr 99 - editie 2011
17.00 - 18.00 uur   Netwerkborrel