ACTUEEL

VGZ-bestuurder Oostendorp naar SNS Reaal

Bestuurder van zorgverzekeraar Coöperatie VGZ Maurice Oostendorp heeft zijn functie neergelegd om als Chief Financial Officer (CFO) in dienst te treden bij SNS REAAL. Dat heeft VGZ bekend gemaakt.

Bij de vorming van de vrijdag aangekondigde nieuwe toekomst voor SNS REAAL is er een dringend beroep gedaan op Oostendorp om als CFO in dienst te treden bij de nieuwe organisatie. VGZ meldt dat hij heeft besloten daarop in te gaan en hij daarom per direct zijn functie bij Coöperatie VGZ heeft neergelegd. Directeur Financiën Kees Hamster neemt deel aan de bestuursvergaderingen tot de raad van commisserissen een nieuwe financiële bestuurder is.

Nieuwe bestuurder

De Raad van Commissarissen is van plan zo snel mogelijk een nieuwe bestuurder voor de financiële portefeuille aantrekken. De huidige bestuursvoorzitter van Coöperatie VGZ Martin Duvivier draagt zoals gepland per 1 april zijn voorzitterschap van de raad van bestuur over aan de huidige vicevoorzitter Rob Hillebrand. Door de nieuwe situatie blijft hij aan als lid van de raad van bestuur zolang de situatie daarom vraagt. Daarmee is de bestuurlijke continuïteit geborgd.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top