ACTUEEL

Theo Langejan wordt nieuwe voorzitter NZa

Theo Langejan wordt de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) . Hij treedt per 1 januari 2010 in dienst. Dat heeft de NZa vrijdag bekendgemaakt.

Loopbaan Theo Langejan

Langejan is directeur-generaal voor Fiscale Zaken bij het ministerie van Financiën. Hij vervulde gedurende negen jaar de functie van directeur-generaal bij de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en bij Financiën. Daarvoor was hij directeur en plaatsvervangend directeur bij respectievelijk het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Naast Langejan bestaat het NZa-bestuur uit Cathy van Beek en Eitel Homan.

>> Skipr daily en Skipr weekly <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top