ACTUEEL

Cosmetische kliniek mikt op mannen Zuidas

De Zuidas in Amsterdam krijgt een primeur met een cosmetische kliniek die zich primair op mannen richt. Volgens de initiatiefnemers van Doctors Inc. bestaat er onder advocaten, bankiers en andere zakelijke professionals een groeiende behoefte aan cosmetische ingrepen.

“De markt van de niet-chirurgische cosmetische ingrepen is booming”, stelt Jani van Loghem, cosmetisch arts en oprichter van Doctors Inc. “En vooral het aandeel mannen groeit zeer hard. In de afgelopen vijf jaar is het aantal mannen dat voor een cosmetische ingreep kiest met 50 procent gestegen. Was in 2011 nog 8 procent van al onze klanten man, in 2016 is dat al 12 procent.” Overigens zijn ook vrouwen gewoon welkom in de nieuwe vestiging.

Drukke agenda

Met de keuze voor het Gustav Mahlerplein midden in het financiële en juridische hart van Nederland wil Doctors Inc. een specifieke clientèle bedienen. “We hebben de timing van de ingrepen aangepast op de drukke agenda van zakenmannen en zakenvrouwen”, zegt Van Loghem. “Vrijwel alle behandelingen voor mannen kunnen in een half uur gedaan worden. Zo hebben we voor mannen die kampen met een buikje of ‘love handles’ de allernieuwste techniek in huis om binnen 6 tot 12 weken van het overtollige vet af te zijn. Zonder dat er een mes aan te pas komt.”

Het behandelen van buikjes en vet op de heupen is de op drie na populairste ingreep bij mannen. “Op nummer 1 staat het verminderen van de wallen. Daarna het strakker en rechter maken van de kaaklijn met afbreekbare fillers. Op de derde plek staat het opvullen van rimpels in het gezicht en als vijfde ooglidcorrectie. Dit zijn typisch ingrepen die passen met een man met een drukke agenda. Veel overwerk tot in de late uurtjes. Te veel copieuze lunches. En helaas ook veel zorgen.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top