HRM

Nieuwe award zet hr-professional zorg in het zonnetje

Voor het eerst wordt dit jaar de Nationale HR Zorg Award uitgereikt. De prijs gaat naar een project of idee om plezier op het werk te vergroten. De winnaar krijgt de titel 'HR-professional in de zorg 2017'.

FWG Progressional People, advies- en onderzoeksbureau in de zorg, heeft prijs in het leven geroepen "om bij te dragen aan vitaliteit van medewerkers en aan een positief beeld van werken in de zorg".

Het werken in de zorg aantrekkelijk maken, kan volgens FWG op veel manieren. "Denk aan het geven van meer vertrouwen en regie aan professionals. Ruimte maken voor talent, passie en vakmanschap. Een impuls voor ontwikkeling van mensen", aldus de organisatie.

"Met deze Award zetten we de spotlights op HR", zegt Astrid Westerbeek van FWG Progressional People, "en dragen we bij aan het werk van deze professionals, die zich dagelijks inzetten voor de groei en ontwikkeling van een miljoen medewerkers in de zorg. Die ontwikkeling is erg belangrijk om als organisatie mee te kunnen bewegen met de snelle veranderingen in het zorglandschap."

Inschrijven

Inschrijven om kans te maken op de Award kan tot 18 augustus 2017. Het is mogelijk om iemand voor te dragen of om een eigen initiatief aan te melden. Een vakjury maakt op 3 oktober de winnaar bekend. De winnende organisatie krijgt ondersteuning om de plannen voor meer plezier op het werk te realiseren of verder te ontwikkelen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top