ACTUEEL

Karina Raaijmakers wordt directeur Toezicht en Handhaving NZa

Karina Raaijmakers start op 1 april 2018 als directeur Toezicht en Handhaving bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dat heeft de NZa donderdag bekendgemaakt.

Raaijmakers is momenteel hoofd Toezicht Verzekeren en Pensioenen bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook is zij sinds enkele jaren als wetenschappelijk docent verbonden aan de Erasmus School of Law. Daarnaast zet zij zich als vrijwilliger in voor het verbeteren van de kansen van Rotterdamse scholieren op de arbeidsmarkt. 

"Ik kijk er naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s en de zorgsector te werken aan betaalbare en toegankelijke zorg van goede kwaliteit", zegt Raaijmakers. "Het feit dat dit zo tastbaar is en letterlijk van levensbelang spreekt me zeer aan."
karina-raaijmakers

1 Reacties

om een reactie achter te laten

R. M. Dalmijn

2 februari 2018

Vooreerst natuurlijk de hartelijke felicitaties voor partijen. Mevrouw Mr.drs. Raaijmakers is een getalenteerde vrouw met ruime ervaring in het veld van toezichthouders. Een verpersoonlijking van mijn ideaal ; 1 externe , alle domeinen bestrijkende, toezichthouder in de vorm van een Hoog College van Staat. Gebundelde kennis, ruime budgetten en ongevoelig voor de politieke gril van de dag. En vooral met beperkte sanctiemogelijkheden, de vele petten van onderzoeker, speurder, aanbrenger , rechter en beul passen niet op 1 hoofd. De vele drama’s bij vrijwel alle externe toezichthouders hebben dat inmiddels aangetoond.
Ik wens u dus een geweldige carrière .

Top