ACTUEEL

Annatommie mc benoemt nieuwe medisch directeur

Annatommie mc heeft Klaas van der Heijden benoemd tot medisch directeur ad interim. Hij gaat samen met de directeur Zorg & Organisatie Wouter de Graaf en algemeen directeur Irene Groenink de directie vormen van de orthopedische kliniek.

Van der Heijden is orthopedisch chirurg en één van de oprichters van medisch centrum ViaSana in Mill. Hij nam in de zomer van 2017 afscheid als directeur/aandeelhouder van ViaSana. 

Groenink: "Annatommie mc bestaat inmiddels 15 jaar en is snel gegroeid, heeft recent twee nieuwe klinieken in Utrecht en Amstelveen opgezet en het medisch team met goede en ervaren orthopedisch chirurgen uitgebreid. Ik voorzie een verdere groei omdat orthopedische zorg heel goed in een kliniek past met focus, expertise en korte toegangstijden. Met Klaas van der Heijden krijgen we veel kennis en ervaring in huis, specifiek gericht op onze rol nu en in de toekomst. Hij zal een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Annatommie mc."

Annatommie mc biedt sinds 2003 verzekerde zorg ter voorkoming en genezing van bewegingsklachten. In vijf medische centra in het land werken orthopedische chirurgen, fysiotherapeuten en radiodiagnostische laboranten nauw samen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top