ACTUEEL

Felicia Brandsma wordt lid raad van bestuur BrabantZorg

Felicia Brandsma is benoemd tot nieuw lid van de raad van bestuur van BrabantZorg met ingang van 1 september 2018. Zij volgt Adrie van Osch op, die in december 2018 afscheid neemt van BrabantZorg en met pensioen gaat.

Felicia Brandsma heeft jarenlange ervaring in de zorgsector. Ze heeft gewerkt bij Siza, Vilente en bij IrisZorg. Bij deze laatste organisatie was ze als concerncontroller de financieel adviseur van de raad van bestuur. Voordat ze in de zorg ging werken, was ze actief bij accountancy- en adviesbureau Ernst & Young. Brandsma heeft Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gestudeerd en is daarnaast afgestudeerd als Register Accountant.

Zij vormt vanaf 1 september samen met Wilma de Jong-Verspeek en Roger Otto de nieuwe raad van bestuur. Brandsma krijgt de verantwoordelijkheid over de portefeuille financiën, huisvesting en bedrijfsvoering. In een persverklaring zegt ze zich volledig te kunnen vinden in het gedachtengoed van 'positieve gezondheid' dat BrabantZorg omarmt. "Net als BrabantZorg ben ik ervan overtuigd dat de dag fijner wordt als je je niet focust op beperkingen of ziekte, maar juist kijkt naar wat je nog wél kan en daarbij de juiste ondersteuning krijgt."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top