HRM

Bestuurder Zorggroep Groningen vertrekt

Margriet Hommes stopt als bestuurder van Zorggroep Groningen. Ze legt om persoonlijke redenen haar functie per 1 november neer, zo maakt de raad van toezicht van de zorgorganisatie bekend.

"Mijn echtgenoot gaat de nieuwe functie van Classispredikant Groningen-Drenthe bij de PKN vervullen", laat Hommes zelf weten. "Dat zal impact hebben op onze thuissituatie, zodanig dat de combinatie met mijn huidige functie voor ons niet wenselijk is. Ik weet nog niet hoe het vervolg er voor mij uitziet, maar ik neem de tijd om daarover na te denken."

Hommes was ruim 18 jaar bestuurder van Zorggroep Groningen en zijn rechtsvoorgangers. Bernard Arnold, voorzitter van de raad van toezicht, zegt het besluit van Hommes te respecteren. "Zorggroep Groningen heeft onder leiding van Margriet Hommes veel bereikt. Zo heeft Zorggroep Groningen zich ontwikkeld tot dé zorgaanbieder van complexe intramurale ouderenzorg van het Noorden. Wij zijn haar hiervoor zeer dankbaar en zullen op passende wijze afscheid van haar nemen."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top