ACTUEEL

Oprichter Jules Keyzer vertrekt bij Diagnostiek voor U

Jules Keyzer stapt op als voorzitter van de raad van bestuur van Diagnostiek voor U na ruim 33 jaar. Karin Nabbe volgt hem op met ingang van 1 januari 2019. Hiermee komt volgens de organisatie een einde aan het tijdperk Jules Keyzer.

Jules Keyzer, van huis uit apotheker en klinisch chemicus, richtte Diagnostiek voor U (toen nog Diagnostisch Centrum Eindhoven) in 1985 op. Philips wilde stoppen met de Philips Medische Dienst, omdat het bedrijf zich wilde concentreren op zijn kernactiviteiten. Onder leiding van Keyzer begon Diagnostiek voor U met het verlenen van eerstelijns gezondheidszorg, maar inmiddels is de dienstverlening uitgebreid en is de organisatie één van de leidende diagnostische centra van Nederland met meer dan 30 diagnostische locaties en ruim 130 bloedafnamelocaties in Oost-Brabant en Limburg.

Karin Nabbe werkt sinds 2011 bij Diagnostiek voor U. Zij heeft Medische Biologie aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd en vervolgens promotieonderzoek verricht aan de Radboud Universiteit. Daarna heeft zij de opleiding tot laboratoriumspecialist klinische chemie gevolgd. Voordat zij Diagnostiek voor U kwam werken, was Nabbe nauw betrokken geweest bij de oprichting van het MDC Amstelland. Zij is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde en bestuurslid van de Zorggroep Verloskunde Zuid Oost Brabant.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top