ACTUEEL

Interim wordt definitief zorgdirecteur bij Carinova

Carinova heeft Nelleke van der Weerd als nieuwe zorgdirecteur benoemd. Samen met Janke Jorritsma vormt Nelleke de zorgdirectie van Carinova. Van der Weerd volgt Jan Griepink op, die per 1 juli toetrad tot de raad van bestuur van Carinova.

Dat meldt bestuursvoorzitter Henk van Zwam van Carinova op 5 oktober. Nelleke van der Weerd werkte sinds de overstap van Griepink al op interim basis als zorgdirecteur. Dat beviel zo goed dat zij definitief is aangesteld.

Patiëntenzorg

Van der weerd is van origine verpleegkundige en altijd binnen de VVT actief geweest. De laatste negen jaar was zij lid van het managementteam van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. Zij was daar verantwoordelijk voor de patiëntenzorg. Eerder was Van der Weerd werkzaam bij Azora in Terborg en Zorgcombinatie Marga Klompé in Winterwijk.

Als zorgdirecteur zal zij de ambities van Carinova verder helpen realiseren waarin welzijn en de best mogelijke zorg voor cliënten centraal staan. Carinova kent een platte organisatiestructuur. Er zijn 120 zelfstandige teams, ondersteund door een servicebureau en elf teamcoaches.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top