ACTUEEL

Docent Zoetermeerse school besmet met mazelen

Na de mazelenuitbraak in Den Haag, duikt het virus ook in Zoetermeer op. Bij een docent van het Oranje Nassau College Parkdreef (ONC) is de diagnose gesteld. Het AD meldt dat de leerlingen, medewerkers en ouders hiervan per brief op de hoogte zijn gesteld.

Uit de brief blijkt dat de school zich nog geen grote zorgen maakt. "We gaan ervan uit dat nagenoeg iedere leerling en collega van onze school is gevaccineerd. Ter geruststelling: ieder die is ingeënt, is beschermd en zal geen mazelen krijgen. Geplande activiteiten gaan gewoon door." Voor zover de directeur kan zeggen worden er geen kinderen door ouders thuisgehouden naar aanleiding van het bericht. (ANP)

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Har

16 april 2019

We hebben nu niet alleen klimaat drammers , maar inmiddels ook de mazelen drammers . Net zolang op de massa in blijven beuken ,tot iedereen spontaan de mazelen voelt opkomen . Overigens klopt deze bewering ook niet iedereen die is ingeënt kan nog steeds de mazelen krijgen . Wat bij een goed werkend immuunsysteem ,gewoon van zelf weer over gaat . Daardoor wordt zelf de eigen afweer versterkt en ontwikkeld . En ook Skipr (of ik hebben niet goed geluisterd ) kreeg naderhand de melding anders over duurbetaalde Schemerlamp (TV,)
Er is nog helemaal niets echt vastgesteld in Zoetermeer het RIVM moet dit nog onderzoeken . Het enige wat tot nu is opgedoken is de media die dit weer onmiddelijk rond roept toetert.

Top