Wouter Ströer

Wouter Ströer

Wouter Ströer heeft een eigen praktijk voor psychotherapie die hij combineerde met consultancy werk voor verschillende toonaangevende organisaties. In 2010 startte Wouter een praktijk waarin hij jonge therapeuten de mogelijkheid bood ervaring op te doen met het psychodynamisch werken binnen een therapeutische setting. Inmiddels is deze praktijk uitgegroeid tot een opleidingspraktijk, met 19 therapeuten waaronder acht opleidelingen. Naast de praktijk voor volwassenen is er ook een kinderpraktijk.

Ströer maakte op zijn dertigste de ommezwaai van het bedrijfsleven naar een universitaire studie psychologie. Na drie-en-een-half jaar studeerde hij cum laude af. Daarna is hij opgeleid tot GZ-psycholoog/ klinisch-psycholoog en psychotherapeut. Na zijn studie is Wouter verder opgeleid door de bekende psychoanalyticus Mario Montessori.

Wo maakte op zijn dertigste de ommezwaai van het bedrijfsleven naar een universitaire studie psychologie. Na drie-en-een-half jaar studeerde hij cum laude af. Daarna is hij opgeleid tot GZ-psycholoog/ klinisch-psycholoog en psychotherapeut. Na zijn studie is Wouter verder opgeleid door de bekende psychoanalyticus Mario Montessori.uter Ströer maakte op zijn dertigste de ommezwaai van het bedrijfsleven naar een universitaire studie psychologie. Na drie-en-een-half jaar studeerde hij cum laude af. Daarna is hij opgeleid tot GZ-psycholoog/ klinisch-psycholoog en psychotherapeut. Na zijn studie is Wouter verder opgeleid door de bekende psychoanalyticus Mario Montessori.
Wouter startte een eigen praktijk voor psychotherapie die hij combineerde met consultancy werk voor verschillende toonaangevende organisaties. In 2010 startte Wouter een praktijk waarin hij jonge therapeuten de mogelijkheid bood ervaring op te doen met het psychodynamisch werken binnen een therapeutische setting. Inmiddels is deze praktijk uitgegroeid tot een opleidingspraktijk, met 19 therapeuten waaronder acht opleidelingen. Naast de praktijk voor volwassenen is er ook een kinderpraktijk.

Geschreven blogs