Over Skipr

Skipr helpt beslissers in de zorg om hun koers te bepalen met 24 x 7 Skipr.nl, iedere werkdag om 08.00 Skipr daily, iedere zondagochtend Skipr weekly en negen keer per jaar Skipr magazine. Daarnaast organiseren we tal van masterclasses, congressen en evenementen voor beslissers.

Skipr.nl

Altijd het meest actuele zorgnieuws op uw smart Phone, tablet of PC. De duiding bij het nieuws komt van meer dan honderd invloedrijke bloggers. Op Skipr.nl/ICT, Skipr.nl/HRM en Skipr.nl/finance vindt u bovendien nieuws en blogs per themakanaal.

Skipr daily en Skipr weekly

Begin uw dag met het meest recente zorgnieuws. Iedere ochtend nog voor de koffie in uw mailbox; de Skipr daily met nieuws, blogs en vacatures. Kies over welke onderwerpen u geïnformeerd wilt worden  Heeft u toch iets gemist, dan is er iedere zondagochtend de Skipr weekly met een overzicht van het belangrijkste zorgnieuws van de afgelopen week. In de weekly vindt u ook de blogs en vacatures.

Abonneer u hier helemaal gratis op de Skipr daily en Skipr weekly

Calendar Icon

Skipr events

Skipr organiseert inspirerende masterclasses en evenementen over onderwerpen die beslissers bezighouden.  Ook gaan we jaarlijks meerdere malen op reis.
Naar overzicht en inschrijving