ACTUEEL

Genomineerden Nationale Zorg Jaarprijs bekend

De Nationale Zorg Jaarprijs heeft de laatste genomineerden bekendgemaakt. Het gaat om ziekenhuizen en instellingen die kans maken op de prijzen voor bijzondere zorgprestaties.

Topkliniek en -ziekenhuis

In de categorie Top Ziekenhuis Overall  zijn Medisch Centrum Leeuwarden, LUMC Leiden en UMC Utrecht genomineerd. In de categorie Topkliniek zijn de kanshebbers Oogziekenhuis Eindhoven, Orthopedium Delft en Bergman Clinics Naarden. De genomineerden van deze categorieën blinken onder meer uit in algemene bedrijfsvoering, organisatie en patiëntgerichtheid.

Vernieuwende samenwerking

Ook de genomineerden van de vakjuryprijs Meest vernieuwende samenwerking  zijn bekend. Deze prijs beloont onconventionele en verrassende oplossingen voor bestaande uitdagingen binnen de gezondheidszorg. De genomineerden zijn Stichting Esparanz, Topcare Initiatief en Stichting Mirro.

De uitreiking van de Nationale Zorg Jaarprijzen vindt plaats op donderdag 20 september 2012 plaats in Nieuwegein. tijdens het tweede Nationale Zorg Jaarprijs (NZJ) Gala.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

17 september 2012

Beoordeeld op bedrijfsvoering, organisatie: men mag toch hopen dat er op uitkomsten c.q. gezondheidswinst wordt gemeten wie de beste is ?? Bij deze zes kandidaten zijn er zeer grote verschillen op dit gebied. Eigenlijk schande dat deze zes in 1 adem worden genoemd.

Top