ACTUEEL

Dekkers benoemd tot voorzitter DON

Jos Dekkers is per 13 oktober 2012 de nieuwe voorzitter van de Dwarslaesie Organisatie Nederland (DON). Andries Riedstra is benoemd als secretaris van de organisatie. Zij zijn de opvolgers van Winnifred de Moes en Jos Hendriks.

De Moes en Hendriks, treden terug vanwege het bereiken van de maximale termijn voor het bestuurslidmaatschap. Zij waren 10 jaar bestuurslid van DON. Zij blijven wel actief binnen de vereniging en beschikbaar als adviseurs van het bestuur. Daarnaast blijft Winnifred de Moes vicevoorzitter van de Europese belangenorganisatie voor mensen met een dwarslaesie, ESCIF.

Profiel

Dekkers heeft sinds 2003 een dwarslaesie T5. Hij is bedrijfskundige en vervulde tot 2009 managementfuncties bij enkele bedrijven en organisaties in de Rotterdamse haven, steeds op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven.

Andries Riedstra en heeft sinds 2005 een dwarslaesie C6/C7. Hij is werkzaam in het onderwijs als docent biologie en beleidsmedewerker kwaliteitszorg; voor zijn ongeluk had hij een managementfunctie op dezelfde school.

De Dwarslaesie Organisatie Nederland is in 2002 ontstaan uit Stichting De Schakel.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top