ACTUEEL

VGN benoemt nieuwe bestuursleden

Vereniging gehandicaptenzorg Nederland (VGN) heeft drie nieuwe bestuursleden: Henk Kouwenhoven, Gertrude van den Brink en Bart Groeneweg. De algemene ledenvergadering heeft op 8 november ingestemd met de benoemingen. De termijn van bestuursvoorzitter Heleen Dupuis is daarbij met drie jaar verlengd.

De nieuwe bestuursleden volgen Rob de Jong, Hetty de With en Pieter de Kroon op wiens zittingstermijnen waren geëindigd, meldt VGN.

Henk Kouwenhoven

Kouwenhoven is sinds 2010 is lid van de raad van bestuur van de Amsterdamse zorginstelling Cordaan, waar hij ooit begon als directeur kwaliteit en innovatie.

Gertrude van den Brink

Van den Brink is sinds 2012 lid bestuurslid bij Middin, de gehandicaptenzorginstellling die tot voor kort nog Steinmetz | de Compaan heette. Daarvoor was ze lange tijd directeur-bestuurder bij NSDSK.

Bart Groeneweg

Bart Groeneweg is sinds 2010 bestuurder bij de Zwolse gehandicaptenzorginstelling Trajectum-zorg. Daarvoor werkte hij onder andere als manager bij Altra jeugdzorg en onderwijs en was hij bestuurder bij Bureau Jeugdzorg Haaglanden/Zuid-Holland.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top