ACTUEEL

Nieuwe toezichthouders bij Vitalis WoonZorg

Luc de Witte en Guido Dierick worden toezichthouder bij de Vitalis WoonZorg Groep behorende stichtingen. De Witte is per 1 januari 2013 aangetreden als lid raad van toezicht, terwijl Dierick per 1 mei 2013 als voorzitter raad van toezicht aan de slag gaat.

Dierick volgt Peter Mangelmans op die statutair aftreedt. Dierick is Executive Vice-President & General Counsel en Country Manager Netherlands bij NXP Semiconductors N.V. in Eindhoven. NXP is een aan de NASDAQ genoteerde high-tech onderneming met 27.000 werknemers wereldwijd.

Hoogleraar

Luc de Witte is lector Technologie in de Zorg aan de hogeschool Zuyd (Heerlen, Maastricht, Sittard), bijzonder hoogleraar Technologie in de Zorg aan de Universiteit Maastricht, en projectleider van een aantal onderzoek- en innovatieprojecten.

Vitalis WoonZorg Groep in Eindhoven is een woonzorggroep in Zuid-Nederland met 2.500 medewerkers die samen met 1.100 vrijwilligers inhoud geven aan zorg, wonen, behandeling en dienstverlening. De stichtingen werken met een jaarbudget meer dan 120 miljoen euro , hebben een balanstotaal van circa 350 miljoen euro.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top