ACTUEEL

Osira Amstelring wil bouwgrond verkopen

De Amsterdamse zorgaanbieder Osira Amstelring wil een stuk bouwgrond midden in het centrum van Amsterdam verkopen aan een bouwbedrijf. Dit meldt Medisch Contact op basis van een besluit van het College Sanering Zorginstellingen van oktober 2012.

Het stuk grond, dat op de hoek van de Nieuwe Passeerderstraat en de Prinsengracht ligt, is de plek waar het inmiddels gesloopte verpleeghuis Bernardus stond. Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. wil de 6500 m2 grond voor 10.232.000 euro overnemen van de zorginstelling die de afgelopen jaren meerdere malen een miljoenenverlies op de jaarrekening liet noteren.

Onderhandelingen

Woordvoerster Antonette Bergmans van Osira Amstelring wil tegenover Medisch Contact geen reactie geven op de voorgenomen transactie: ‘In het belang van de onderhandelingen die nog gaande zijn, kunnen wij momenteel geen antwoord geven op uw vragen.’

1 Reacties

om een reactie achter te laten

dhr kuperus

19 februari 2013

Geachte osira
Als jullie de grond gaan verkopen, wat gaat er dan met de clienten die daar met de tijd terug gaan gebeuren. Of is het de bedoeling dat groenhof voor deze clienten blijft staan.
Graag zou ik meer uit gebreide informtie van u willen ontvangen over dit onderwerp. Daar ik in de clientenraad van de bernardus/groenhof zit. Maak ik me nu hier over wel enige zorg er over, als osira de grond van bernardus wil verkopen. Ik hoop op een reactie van u terug te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet Dhr.Marcus kuperus

Top