ACTUEEL

Skipr Congres: e-health, innovatie en bedrijfsvoering

Innovaties en e-health spelen een steeds grotere rol in de Nederlandse zorg. Dit is hard nodig gezien de oplopende kosten en vergrijzing. Maar hoe moeten beslissers in de zorg hiermee omgaan. Op vrijdag 21 juni 2013 presenteert Skipr het congres: e-health, innovatie en bedrijfsvoering.

Onder andere Jacqueline Baardman van de NPCF, Daan Dohmen van FocusCura, Lucien Engelen (Radboud REshape & Innovation Centre), zorgondernemer Loek Winter en cabaretier Micha Wertheim zullen tijdens het evenement spreken.

Expert meetings

Daarnaast zijn er drie rondes met expert meetings over zaken die beslissers in de zorg tegen kunnen komen bij het doorvoeren van e-health, innovatie en bedrijfsvoering in de organisatie. Voorbeelden van de expert meertings zijn een seminar toekomstbestendig organiseren, Juridische kaders bij eHealth en innovatie, Creatieve destructie in de bestuurskamer en Big Data.

Digitale Zorg Event

Het Skipr congres wordt gehouden in samenwerking met het Digitale Zorg Event. Het DigitaleZorgEvent is ontwikkeld voor patiënten en zorgprofessionals omdat uiteindelijk iedereen vroeg of laat met zorg te maken krijgt. Hoe kan digitale zorg het contact tussen u en uw zorgverlener beter of makkelijker maken? Hoe zit het nu eigenlijk met het Persoonlijk GezondheidsDossier (PGD)? En waar gaat het naar toe met de zorg tussen nu en 2025?Deze zaken komen allemaal aan bod tijdens het Digitale Zorg Event.

U kunt zich nog inschrijven voor het Skipr congres op 21 juni 2013 in het Media Plaza in de Jaarbeurs in Utrecht. De kosten voor deelname bedragen € 295,-. exclusief btw en inclusief congresmaterialen, koffie/thee, lunch en borrel na afloop.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Mr. Belinfante

4 mei 2013

Het lijkt me niet dat meneer Wertheim de aangewezen persoon is om ons zorgbestuurders te vermaken. Is de skipr redactie niet op de hoogte van de kwalijke en kwetsende en fascistoide uitspraken van deze 'cabaretier?

Zaal loopt leeg bij cabaretier Micha Wertheim ( nu.nl )

Laatste update: 12 maart 2008 22:17 info

ROERMOND - De grappen en grollen van cabaretier Micha Wertheim over een gehandicapte in Theater de Oranjerie in Roermond hadden dinsdagavond tot gevolg dat de zaal leeg liep en Wertheim zijn optreden moest afbreken.

Foto: ANP
Programmeur Dorien Pollaert van de Oranjerie eist excuses van de cabaretier, liet zij woensdagavond weten.
Gehandicapten
Wertheim maakte grappen over gehandicapten en richtte zich daarbij uitdrukkelijk tot een man in de zaal in een invalidenwagen. De gehandicapte man raakte hiervan volledig overstuur en verliet huilend de zaal. Het publiek reageerde verontwaardigd.

Woedend
"Wertheim kreeg steeds meer woedende en joelende toeschouwers over zich heen, en terecht", zei Pollaert. Uiteindelijk stroomde de zaal leeg. "Wertheim komt hier nooit meer in", besloot Pollaert.
Website
Op zijn website stelt de cabaretier het "heel vervelend te vinden" wat er is gebeurd.
"Als ik in mijn theatervoorstelling gehandicapten uitmaak voor profiteurs en racisten die onze westerse samenleving ontwrichten, dan hoop ik dat het duidelijk is dat daar een zekere ironie achter zit." De cabaretier sprak de man in de rolstoel aan omdat hij dacht dat de bezoeker zat te sms'en. Het flikkerende lichtje bleek echter een display van zijn invalidenwagen te zijn.

Anoniem

4 mei 2013

Inderdaad een merkwaardige move om deze cabaretier uit te nodigen. Buiten de absurde hoge entreekosten een reden te meer om niet naar dit congres te gaan. Skipr is Skipr niet meer.
Ook de reacties de laatste maanden hebben een biezonder hoog D. Stapel gehalte is mij opgevallen. Tijd voor een vernieuwende site met minder bagger en meer wetenschappelijke bijdragen.
Van Paul de Leeuw verwacht niemand iets anders maar dit gaat echt te ver. Beseft Skipr wel wie hier het congres bezoeken? Welke HBO student heeft dit bedacht?

Top