ACTUEEL

LUMC-topman versterkt netwerk acute zorg

LUMC-topman versterkt netwerk acute zorg

Bestuursvoorzitter Ferry Breedveld van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) is toegetreden tot het dagelijks bestuur van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ).

Naast zijn taken als lid van het dagelijks bestuur gaat Breedveld zich in het bijzonder richten op Opleiden, Trainen en Oefenen (OTO). Hij neemt het voorzitterschap van de OTO Stuurgroep over van Miša Džoljic, die in oktober vertrok naar Nyenrode Business Universiteit.

Keten

Daarnaast gaat Breedveld zich richten op het project Ketenbrede Kwaliteitsindicatoren Acute Zorgketens. In dit project worden indicatoren ontwikkeld  die de inrichting van de acute zorg moeten optimaliseren.

Bestuur

Het dagelijks bestuur van LNAZ bestaat naast Ferry Breedveld uit Bart Berden, lid raad van bestuur van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg en Jos Aartsen, lid raad van bestuur van het UMC Groningen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

26 mei 2013

Het eerste wat opvalt in dit korte artikel, is dat het bol staat van de afkortingen. Volgens mij gaat hier twee ton naar een super groep, die de bureaucratie van de zorg nogmaals gaat versterken met resultaten waar niemand iets aan zal hebben, behalve de betrokkenen zelf.

Top