ACTUEEL

'Conflict rond SGL escaleert'

De strijd tussen de Limburgse gehandicaptenstichting SGL, zorgbedrijf Tara-manda en vervoerder SVL is de laatste dagen geëscaleerd.

Openstaande rekeningen

Dit meldt Dagblad De Limburger zaterdag. Tara-manda en SVL dreigden deze week met een nieuwe faillissementsaanvraag van SGL. Die aanvraag zal worden ingediend als de stichting niet uiterlijk zaterdag 4,7 miljoen euro aan openstaande rekeningen betaalt. Een eerder uitgesproken faillissement van SGL werd eind april door het gerechtshof vernietigd.

Opheffing

De dreigende nieuwe faillissementsaanvraag van Tara-manda en SVL volgt na een eis van SGL. Die opende volgens De Limburger eind mei zelf de aanval door opheffing te eisen van de Stichting Zorg en Ondersteuning (SZO), waar het zorgbedrijf en de vervoerder onder vallen. De bezittingen van de BV’s waaronder een zorgboerderij en manege in Nuth en taxibusjes, zouden daardoor automatisch in handen vallen van SGL.

 

Overleg

SGL wil niet reageren, zo meldt De Limburger. De partijen besloten gisteren namelijk tot overleg. In afwachting daarvan doen ze geen mededelingen.

4 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

8 juni 2013

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.
Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 09-06-2013 18:39.

DGo

9 juni 2013

Een anoniem die zijn diensten aanbiedt. Dat kan niet anders dan vreemde man zijn. Of wellicht een vrouw.
In ieder geval weinig aantrekkelijk!!

Anoniem

10 juni 2013

Je zult je toch bijna afvragen hoe het komt dat De J., die Van Puyenbroek en zijn trawanten zo in de tang heeft?.....
Iedere vorm van beschaving lijkt weg en het besef dat een zorgorganisatie zo om zeep wordt geholpen, lijkt deze "sjieke" heren niets te deren.... Zo zie je maar weer, dat beschavig een flinterdun iets is in deze kringen.

Het lijkt wel alsof ze uit zijn hand eten.....
Wat mag de buitenwereld allemaal niet weten?....

Anoniem

10 juni 2013

Men vergeet clienten en personeel.. zij hebben niet gekozen voor dit kinderachtig spelletje.. met een handicap heb je al een rot leven, personeel probeert je daarin te begeleiden en het dragelijker te maken en de bewuste geldwolven deert het niet. Hoe slaap jij snachts?

Top