ACTUEEL

DVN-directeur Maarten Ploeg naar Novo Nordisk

Maarten Ploeg, directeur van Diabetesvereniging Nederland (DVN), heeft zijn functie per 1 juli beëindigd. Per september vervult hij bij Novo Nordisk B.V. de functie van Market Access Directeur.

Samenwerken

Ploeg wil zich gaan inzetten om het onderscheidend vermogen van Novo Nordisk in de diabeteswereld verder uit te bouwen. “In de veranderende diabeteswereld wordt het van nog groter belang dat alle gezondheidszorg partijen samenwerken. Ik zie hierin een duidelijke rol weggelegd voor de industrie. Een rol als partner in de zorg. Er zal een andere koers uitgezet moeten worden en ik vind het fantastisch om mijn bijdrage hieraan te kunnen leveren”, aldus Ploeg.

Maarten Ploeg

Ploeg was sinds augustus 2007 directeur van DVN. Daarnaast was hij bestuurder van DVN Regie B.V. Ook was hij initiatiefnemer van DVN winkel en mijnzorgpagina.nl.

Sanne Groenemeijer, Algemeen Directeur bij Novo Nordisk: “Maarten heeft veel kennis en ervaring met de ziekte diabetes. Daarnaast behartigt hij al jaren de belangen van mensen met diabetes in Nederland vanuit zijn rol binnen DVN ”. “Wij zijn ervan overtuigd dat hij vanuit deze ervaring een belangrijke bijdrage zal leveren aan het toegankelijk maken en houden van innovatieve diabeteszorg voor alle mensen met diabetes.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top