ACTUEEL

Fysiotherapie Spanjersberg en Fysio Holland fuseren

Fysiotherapie Spanjersberg en FysioHolland fuseren zijn per augustus 2013 gefuseerd. De samenwerkende praktijken, gespreid over Nederland, gaan verder onder de organisatorische vlag van FysioHolland.

De fusie combineert het brede scala van gespecialiseerde fysiotherapie van FysioHolland met de geavanceerde sportfysiotherapie, echografie en voet- en loopanalyse waar Fysiotherapie Spanjersberg een reputatie mee heeft verworven. Er verandert niets aan de zorgverlening door de afzonderlijke therapeuten aan de huidige klanten.

Doelgroepenaanpak

Alle praktijken, gaan aan de slag met de doelgroepaanpak die FysioHolland ontwikkeld heeft. Hierbij worden geprotocolleerde trajecten voor specialistische zorg aangeboden, op basis van de landelijke fysiotherapeutische richtlijnen.

FysioHolland bestaat sinds 2009 en biedt gespecialiseerde fysiotherapie. FysioHolland heeft 43 vestigingen, verspreid over Nederland. Fysiotherapie Spanjersberg bestaat ruim 30 jaar en heef haar sporen verdiend binnen de sportfysiotherapie. Fysiotherapie Spanjersberg heeft 15 vestigingen, eveneens verspreid over heel Nederland.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top