ACTUEEL

Stichting IZZ opent Mooi Mens Verkiezing

Stichting IZZ is voor het zevende jaar op rij op zoek naar zorgmedewerkers die iets extra’s betekenen voor de zorg. Cliënten, collega’s, vrienden en familie kunnen hen tot 24 september aanmelden voor de IZZ Mooi Mens Verkiezing.

Stichting IZZ wil het initiatief  laten zien dat er veel goede en bijzondere initiatieven zijn die bijdragen aan de verbetering van de zorg.

Mooie zorgprojecten

“De kern van de zorg in Nederland wordt gevormd door mooie mensen. Mensen die andere mensen beter willen maken en ze de beste zorg willen geven. Die mensen zien hoe de zorg verder kan worden verbeterd en komen met verrassende initiatieven. Mooie projecten van mensen met verstand van zorg- en cliëntenzaken die vaak uitmonden in échte zorgsuccessen. Dát zijn de mensen die wij bij de Mooi Mens Verkiezing zoeken en wij extra onder de aandacht willen brengen,” aldus Dominique Vijverberg, Algemeen Directeur van Stichting IZZ.

De nominaties worden bekendgemaakt op 9 oktober. Daarna kan heel Nederland op de genomineerden stemmen tot en met 5 november. De vakjury kijkt naar de impact van het initiatief of project van de Mooi Mens voor de zorg in Nederland. De winnaar van de vakjuryprijs krijgt de officiële titel Mooi Mens 2013. Facebook speelt dit jaar een grotere rol, het reilen en zeilen van de Mooi Mens Verkiezing 2013 kan vanaf vandaag gevolgd worden op www.facebook.nl/izzcampagne. Op 6 november maakt Anita Witzier in Studio 21 in Hilversum de winnaar bekend van de IZZ Mooi Mens Verkiezing 2013.

Vakjury

De vakjury bestaat uit voorzitter Lizelotte Smits, bestuurder collectief CNV Publieke Zaak, Rob van der Plank, lid van de Raad van Bestuur de Viersprong  landelijk centrum voor persoonlijkheidsproblematiek, José de Reus, redactielid Tijdschrift Voor Verzorging en Mariëlle de Ruijter, Mooi Mens 2012. Mariëlle is coördinerend verpleegkundig specialist bij GGZ Centraal Flevoland en won de titel vanwege haar initiatief om de Poli Bijwerkingen op te richten. Daar kunnen patiënten van de psychiatrische afdeling terecht voor advies over het zo veel mogelijk beperken van de bijwerkingen van medicijnen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top