ACTUEEL

Limburgse instellingen bundelen kraamzorg

De Meander Groep Zuid-Limburg en Groenekruis Domicura gaan de activiteiten op het vlak van kraamzorg bundelen. Dat blijkt uit een melding bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

De ACM ziet geen obstakels voor de fusie van de kraamzorgactiviteiten. Beide aanbieders zullen de kraamzorgactiviteiten onderbrengen in een nieuwe BV, die heel toepasselijk de werknaam 'De nieuwe BV' heeft meegekregen. Beide organisaties hadden in 2012 een marktaandeel van 70 – 80 procent op het vlak van kraamzorg in Zuid-Limburg.

Meander Groep 

De hoofdactiviteiten van de Meander Groep Zuid-Limburg bestaan uit verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, dagverzorging en dagbehandeling, huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, (gespecialiseerde) verpleging, kraamzorg, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening. Het kernwerkgebied van MGZL omvat de regio Parkstad Limburg in de AWBZ-regio Zuid- Limburg.

GroenekruisDomicura

GroenekruisDomicura biedt verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, kraamzorg en jeugdgezondheidszorg aan. De organisatie werkt voornamelijk in de regio Maastricht/Heuvelland in de AWBZ-regio Zuid-Limburg.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top