ACTUEEL

Evert de Glint voorzitter ZorgZijn Werkt

Evert de Glint is per 18 november aangetreden als voorzitter van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt. Hij volgt Jim van Geest op die vijf jaar in het bestuur van de werkgeversvereniging zat, waarvan de laatste drie jaar in de rol van voorzitter.

Van Geest, die bij zijn aanstelling al bekend had gemaakt voor korte tijd de voorzittersrol op zich te nemen, heeft zich mede ingezet om vanuit de stichting ZW Haaglanden werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt op te zetten. Nu de werkgeversvereniging ruim een jaar bestaat, is het volgens hem tijd voor een nieuwe voorzitter die de vereniging verder gaat positioneren. De Glint is in juni dit jaar lid geworden van het bestuur. De algemene ledenvergadering heeft unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter. De Glint is ook voorzitter raad van bestuur van WZH (WoonZorgcentra Haaglanden).

ZorgZijn Werkt

ZorgZijn Werkt zet zich met haar leden in voor het oplossen van arbeidsmarktvraagstukken door brancheoverstijgende samenwerking in de regio. De vereniging streeft ernaar deze samenwerking in te bedden in een regionaal sociaal akkoord zorg en welzijn. De vereniging vertegenwoordigt 51 zorg- en welzijnorganisaties. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top