ACTUEEL

Mysterie rond moord directeur GGZinGeest

Het is nog altijd een raadsel waarom directeur van GGZinGeest Rob Zweekhorst uit Berkel en Rodenrijs op 1 januari is doodgeschoten. De politie zei dinsdag in het tv-programma Opsporing Verzocht dat ze de dader nog niet op het spoor is. Opnieuw roept de politie mensen op die mogelijk iets weten om zich bij de politie te melden.

Zweekhorst werd op nieuwjaarsavond rond 19 uur van dichtbij doodgeschoten. De dader schoot meerdere keren. Zweekhorst stierf ter plekke, nadat hulpverleners een uur lang vergeefs hadden geprobeerd hem te redden.

Geen conflicten

Volgens de politie is tot nu toe niets gebleken van eventuele conflicten in het leven van Zweekhorst, die reden voor de moord zouden kunnen vormen. Het was een succesvolle man en gelukkig getrouwd, aldus de politie. Het zou kunnen dat hij moeilijkheden had waar zijn directe omgeving niet vanaf wist, erkende de politie. Tegelijk zei de woordvoerder dat de politie inmiddels al met heel veel mensen uit Zweekhorst's omgeving heeft gepraat. Het kan nog zijn dat de schutter Zweekhorst met iemand anders heeft verward, maar ook daarvoor heeft de politie geen harde aanwijzingen. (ANP)

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Hoekse Kabeljauw

22 januari 2014

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.

Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 22-01-2014 13:46.

Top